fbpx

To nejlepší z produktivity

Být produktivní neznamená, že musíte něco pořád dělat. Ale znamená to, že čas, který už věnujete práci nebo učení, využijete nejlépe, jak to jen jde.

Ještě jednodušší definice produktivity zní, že dokážete splnit cíle, které si stanovíte.

Top 3 články/videa o produktivitě

Online kurz Time Management systém

V kurzu si vytvoříte svůj jedinečný systém, se kterým už konečně budete mít plánování a osobní produktivitu v malíku. Už nebudete nic dohánět na poslední chvíli, mít ve všem zmatek a být ve stresu. Naučíte se dostat svůj život pod kontrolu, zorganizovat se, být daleko produktivnější a strategicky dosahovat svých velkých cílů.

E-kniha Jak se soustředit

Schopnost se intenzivně soustředit je dnes velmi vzácná. O naší pozornost bojují stovky zdrojů rozptýlení a pro mnoho lidí je velkým problémem udržet po delší dobu pozornost.

Ale právě intenzivní koncentrace bez vyrušování je něco, co ohromně zvýší vaši produktivitu. V e-knize najdete ty nejlepší praktiky, jak se intenzivně soustředit bez rozptylování (ať už na učení nebo práci).

Online kurz Jak udělat každou zkoušku​

Studujete na vysoké škole? Tak to se musíte zapojit do online kurzu Jak udělat každou zkoušku, ve kterém se dozvíte, jak se rychle a efektivně učit na vysoké škole v souladu se současnými vědeckými poznatky. Také se naučíte, jak se lépe soustředit, dělat si lepší výpisky, bojovat se stresem, plánovat si svůj čas a mnoho dalšího.

Online kurz Jak udělat maturitu

V tomto kurzu se krok za krokem naučíte, jak se dokonale připravit k maturitě a zaručeně uspět. Naučíte se především to, jak se efektivně učit a daleko lépe se na učení soustředit, jak porazit prokrastinaci a jakým způsobem se vypořádat s velkým množstvím učiva. Celý kurz obsahuje 13 lekcí, 3 video lekce a 13 myšlenkových map.